BEZ CENZURY
Bluznierca Szyderca
Luz. Jutro tez jest dzien i noc
Alfa i Omega-na dodatek skromna
a czemu? rozbujać tu trochę!!!
to oczywiście miało byc do andrzeja
inny
dawaj Endrju ! czekamy ! A jak cos sie zabardzo rozbuja to uciekniemy....
Bluznierca Szyderca
Nic z tego...przywiaze do hustawki
Użytkownik
Ja już tydzień nie piję piwa- nie poznaję siebie!!!!
inny
ale to podpucha byla ! ( przed ogniem i kobietami hie uciekam , albonaodwrot )
kucyk77 napisał:
ale to podpucha byla ! ( przed ogniem i kobietami hie uciekam , albonaodwrot )
na odwrot? w sensie, ze ogien przed toba ucieka? i kobiety uciekaja?
inny
ale tylko umyte....
Użytkownik
W piątek leci film "Crusoe" słyszałem fajny cytat: "Nigdy nie wiesz jak zachowa się kobieta". Hahahaha- faceci żyjący w XVII wieku już to wiedzieli:-)!!!!
inny
no fakt ,ze od kobiet to faceci byli zawsze uzaleznieni... , a co ciekawe kobiety od facetow niekoniecznie ( no moze poza powstaniem EWY - chociaz slyszlem rozne wersje...)
Bluznierca Szyderca
Ja tam nie mam zalu do siebie o takie uzaleznia jakim jest, moze byc, mila kobitka
inny
ja nie mam zadnego zalu do siebie o nic - tylko zona czasem jakies uwydatnia....
ponoc jestem podatny , jak mi sie gejostwo zacznie podobac to sie zapije na smierc....
no mnie się na ten przykład niektóre laski podobają
a w ogole wracając do tytułu wątku chciałam napisać, że uwielbiam chardonnay. a jeszcze bardziej uwielbiam dwie butelki chardonnay. albo trzy. tak jak dziś, z koleżanką....
inny
oj jeszcze nie mialem okazji , ale polecam tekwile (inaczej na tej klaw. nie moge napisac) jest dobra na imprezy....
a propos gejowskie nie mialem na mysli lesbjanskie - dla mnie to roznica (moze i jestem heterykiem , ale lubie trojkaty antymatematyczne - z dwoma katami rozwartymi..)
teqiuli nie lubię. no bez szału w kazdym razie...
i , hmm, każdy facet lubi ...
inny
ale nie kazdy sie do tego przyznaje....
a alkohol kazdy dobry oby z umiarem ( co m,i sie czasem nieudaje...)
Użytkownik
Ostatnio nie piję piwa już 10 dni a to przez antybiotyki...
Bluznierca Szyderca
Emil nie od dzis wiadomo ze antybiotyki mozna laczyc z alko...udowodnione. Kiedys pokutowalo zdanie nt temat ze to niebezpieczne...gowno prawda.
Jedyne "zagrozenie" to takie ze niektore z lekarstw nie beda dzialac, lub beda dzialac w ograniczonym stopniu swojej wlasciwiej mocy.
W kazdym badz razie dla mnie wytlumaczenie "nie pije bo zazywam antybiotyki" nie jest juz takie betonowe jak bylo kiedys
zgadzam się z przedmówcą! jeszcze tylko wątroba ma więcej pracy...
Użytkownik
...a nie jest tak, że jak zażywasz antybiotyk i popijesz piwem lub wódką to nie zwymiotujesz?
inny
na twoim miejscu juz dawno bym to sprawdzil....ja bralem kiedys jakis antyb. i popilem kilkoma browcami- efekt przeszedl najsmielsze oczekiwania..., a w ogole to nie za czesto zazywasz antybiotykow?.....
Bluznierca Szyderca
Moze Emil to lekoman?
Użytkownik
Nie.... raz na kwartał może raz na pół roku. A o tych wymiotach po antybiotyku opowiadał mi kolega który tak zrobił.
Bluznierca Szyderca
Niewiem czy rzyganie bylo spowodowane wlasnie lekami...trudno wyrokowac. Niemniej faktem jest ze antybiotyki mozna laczyc z alko....
mozna,po prostu nie działają, lub słabo. a kto po czym rzyga to jego prywatne animozje z żołądkiem raczej. znam nawet takie przypadki,że ludziska po alko rzygają i bez antybiotyków!
inny
jak sie pije za duzo , albo z niewiadomych zrodel , lub z jednej szklanki to antybiotyk nie jestb powodem do haftu - paw obligatoryjny....
jak sie pije z kims z jednej szklanki to sie rzyga? tzn, że z jednej szklanki, czy ze w ogole ze szklanki?
inny
znaczy , ze z jednej szklanki i tez nie kazdy bedzie .... , ale jest szansa sporawa na zatrucie....