BEZ CENZURY
Bluznierca Szyderca
Kto z Was zostal przylapany in flagranti?
Ja sie narazie wstrzymam ze spowiedzia
Alfa i Omega-na dodatek skromna
ja powiem - tak. przez siostre swojego eksa. ale żaden szał. wszyscy byli ciepli, to byla jakas koncowka imienin czy czegos tam.
w kazdym razie w lazience.
inny
oj zdarzylo sie....
Bluznierca Szyderca
Heh, nadal sie nie wypowiem. Ale tez mialem akcje. Dokladnie trzy. Kazda w swoim rodzaju byla wyjatkowa Szczegoly poki co pomine...
kiedys w trakscie jednego z sylwestrow nagrywalismy kamera kumpla z laską jak robili to na desce klozetowej. to bylo w takim mieszkaniu,gdzie okno z kibelka wychodzi na kuchnie. jeden z gości stał na szafce w tej kuchni i trzymał kamerę wyswietlaczem do dołu,zeby wszyscy zgromadzeni mogli se patrzec oczywiscie zanim stamtad wyszli to kazdy stał juz w glownoimprezowym pokoju ze swoim trunkiem w rece... i wszystko byloby ok, gdyby nie to,ze laska (nie znalismy jej za dobrze) po wyjsciu z kibla powiedziala, osiagajac szczyt subtelnosci:
-o kurwa, to sie porzygałam...
mało nie popękaliśmy wewnętrznie,ale nie dalismy po sobie nic poznac... oni do dzis nie wiedza... malo tego, nikt nie wie, gdzie ta kaseta
inny
mnie naszla kiedys przyszla tesciowa (SP) zagorzaly moher (choc wtedy uzywalo sie okreslenia sarmatka...)
jakos dziwnie bylo pojawic sie na nastepny weeckend.... po fakcie nie dalo rady zblizyc sie w nocy do dziewczyny - tesciowa czuwala cale noce....
Bluznierca Szyderca
Lulu Confaboulu napisał:
. malo tego, nikt nie wie, gdzie ta kaseta
Ja ja mam
wez sprobuj sprzedac, co???
a bo to jeden zwyrol i dziwoląg na świecie?
inny
odkad mozna sie trzepac na czacie z kamerka liczba miejskich ekshibicjonistow gwaltownie spadla....
Bluznierca Szyderca
No napewno. A teraz pomyslcie jakby swiat wygladal gdyby nie bylo prostytutek...
i co ja bym robiła calymi dniami, gdyby nie ci trzepacze z kamerką....
inny
fuck!.... chyba sie normalnie zaloguje.......
jestem jeszcze za piekny zeby z nich (prostykurew) korzystac....(a tak wlasciwie to sex powinien sprawiac przyjemnosc obojgu partnerom , a nie jednemu pieniezna....)
Bluznierca Szyderca
Zapewniam Cie ze sa dziwki ktore kase traktuja jak blogoslawienstwo bo robia co lubia tak czy tak. To jakby mi placili za ogladanie filmow, granie na konsoli, picie w milym towarzystwie czy...nomen omen - seks
Nic tylko sie cieszyc.
Jak chinskie przyslowie mowi: znajdz prace ktora lubisz to sie nie zmeczysz.... Bez komentarza.
inny
no z mila towarzyszka tez moglbym tak pracowac....., tylko nie wiem czy po stosunkowo udanej nocy moglbym skasowac.... wydaje mi sie ze nie - przynajmniej na trzezwo , ale nie ufam nikomu , a w szczegolnych przypadkach nawet samemu sobie....
Bluznierca Szyderca
Eeeee tam. Ja tam sporo znalem wszelkiej masci...ludzi. I to nie jest tak ze jest jedna strona medalu tylko. Finansowa, przyjemnosciowa, jakakolwiek. Jest ich caly szerwgo. Wszelakich...
inny
zawsze sa dwie strony medalu , tylko kobiety czesciej kasuja...
inny
ale swiatem pieniadza....
inny
co ma serce z sexem wspolnego ? chyba to , ze wytrzymac wysokie tetno musi.....
inny
juz pisalem , ze chemii do stosunku mi nie potrzeba za bardzo....
Bluznierca Szyderca
No mnie tez. W pewnych sytuacjach ta chemia nawet moze przeszkadzac
inny
ale laski lubia widocznie byc oklamywane....
ja mysle,ze czasami po prostu chyba lepiej udawac, ze no niby "wiesz, ja to sie w tobie zakochałam.." niz po prostu "przelec mnie w tej koniczynie. tu i teraz." wbrew pozorom na jedno nie wychodzi ;P a co tam jeden z drugim wczesniej i w trakcie powie, to juz totalnie obojetne...